INTOHIMOSTA...

 ammattimaiseen viininvalmistukseen ja kotimaisista raaka-aineista syntyy laadukkaita, aromikkaita ja maukkaita viinejä. Koska omat raaka-aineet ovat vasta kasvamassa, ostamme omenat ja marjat kotimaisilta puutarhoilta. Tällä hetkellä omilla tarhoillamme kasvaa omenaa n 700 puuta ja kirsikkaa 260 puuta. Tulevaisuudessa käytämme oman tilan raaka-aineita.

 


LAHO

LAHO-KUPLIVA HEDELMÄVIINI

Tuotteen nimi juontaa juurensa metsästä, jossa lahopuut antavat tilaa uudelle elämälle ja uusiutumiselle. Näin myös meidän maatilallamme, jossa perinteisen maanviljelyn rinnalle olemme kehittäneet uuden elinkeinon, viininvalmistuksen.

Toivomme, että nautit tästä tuotteesta kaikin aistein. Juoma pitää nauttia viileänä n 6-8 asteisena. Avatessasi pullon, voit jo käyttää kuuloaistiasi ja kuunnella poreiden porinaa kaataessasi viiniä lasiin. Kun otat lasin käteesi, katso valoa vasten viinin väriä ja tuoksuttele lasista viinin vaniljaista ja omenaista ensituoksua. Voit pyöräyttää lasia pari kertaa, jolloin viinin aromit vapautuvat. Kun maistat juomaa, vedä hieman ilmaa samalla hampaiden välistä suuhusi, jolloin saat aromin paremmin esiin. Nauti juoma antaumuksella rauhassa, ajattele mukavia ja iloisia ajatuksia. Lopuksi, kun olet juonut lasin tyhjäksi, tuoksuttele lasin pohja. Sieltä löydät vielä tuoksuja. Näin olet nauttinut juomasi loppuun asti. Muista nauttia elämän pienistä hetkistä.

Tuotetiedot: 12 til-%, 0,75L. Puolikuiva. Hinta 16,90€


Niittu

NIITTU OMENAVALKOVIINI

Niittu omenavalkoviini on saanut nimensä pellosta Niitunjalasta, jossa maatilamme omenatarhat sijaitsevat. Niittu on murresana ja muodostuu sanasta Niitty. Niitut tukevat luonnon monimuotoisuutta ja siellä käydessään voi olla läheisessä kosketuksessa luontoon kuten esimerkiksi niitunkukkiin ja perhosiin.  Niitut ovat välttämättömiä myös pölyttäjille.

Niittu on kepeä ja lempeä viini kuten niitunkukkaset ja perhoset. Tämä juoma pitää nauttia 10-12 asteisena. Voit aistia juomassa kesän, kaikkina vuodenaikoina. Nautinnollisia hetkiä.

Tuotetiedot: 12 til-%, 0,75L. Puolikuiva. Hinta 14,90€

Kipinä

KIPINÄ - OMENASIIDERI

Maatilallamme oli vanha puimuri, jolla lähdettiin syksyllä puimaan kauraa pellolta. Puimuri syttyi palamaan keskellä peltoa ja se syttyi kipinästä. Tästä kipinästä päättelimme, että tämä on merkki taivaalta ja jotain on tehtävä. Tahtonamme on saada maatilamme jälleen elinvoimaiseksi. Venesjärvi ja Kankaanpää ovat meidän sydämessä ja suurena visionamme on luoda uusia työpaikkoja sekä Venesjärven kylään että Kankaanpäähän. Pellolta syttyneestä kipinästä meille syttyi sisäinen palo ja intohimo yrittämiseen ja maaseudun elävöittämiseen. Tästä saimme idean myös tähän meidän ihka ensimmäiseen siideriimme. Toivomme, että kipinän tarina inspiroi myös Sinua, varsinkin vastoinkäymisten kohdatessa, sillä se voi olla myös mahdollisuus uudelle alulle.

Nautinnollisia hetkiä ja tsemppiä tulevaan!

Tuotetiedot: 5,9 til-%, 0,33L ja 0,75L. Hinta 5,50€/0,33L.

Jäänhehku

JÄÄNHEHKU- OMENAPUNAHERUKKAVIINIGLÖGI 

Talvella voi pakkasella ulkoilla myös järven jäällä, kunhan varmistaa, että jää on riittävän paksua. Luistelemme usein perheemme kanssa läheisellä Venesjärvellä. Jäällä on ihana luistella ja tuntea vapauden tunne. Siellä voi viilettää pitkin kirkasta jäätä ja samalla nauttia hienoista järvimaisemista. Ulkoilun jälkeen posket hehkuvat punaisina. Jään Hehkua kannattaa nauttia talvisina hetkinä, vaikka ei aina pääsekään luistelemaan. Juoma tarjoillaan lämmitettynä.

Mukavia ulkoiluhetkiä upeassa Suomen luonnossa

Tuotetiedot: 7,7 til-% 0,5L. Hinta 10€.


 


Omppumehu

Meggalan omenamehu pastöroitu
Hinta 10€/3 litraa.

Suodenniemeläisen Tuorin ja raumalaisen Lindenin panimon tuotteet

Lindenin panimon oluet

Myymälässämme myynnissä myös raumalaisen Lindenin panimon erikoisoluita. Hinta 4,50€.

Konkelo-lähilonkero

Myymälässämme myynnissä myös suodenniemeläisen Tuorin tislaamon lähilonkeroa. Ainesosat: gin, inkivääri ja omena. Alk 5,4 til-%. Hinta 5€.